Γνωρίστε μας! | Cava Chalari

Γνωρίστε μας!

Το ταξίδι μας

Με παρουσία που πλέον ξεπερνά τα 50 χρόνια στο χώρο,
οι επιχειρήσεις CAVA HALARI αποτελούν μια σταθερά για τους φίλους του κρασιού,
των ποτών και των συνοδευτικών τους!

1950
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ Το 1950, ο Θεόδωρος και η Βασιλική Χάλαρη ιδρύουν στον Πειραιά το πρώτο κατάστημα εμπορίας ποτών και κρασιών, καταφέρνοντας να αποκτήσουν την αντιπροσωπεία της μπίρας Fix, Νο1 στις μπίρες εκείνη την εποχή – είναι η αρχή μιας πορείας που θα διαρκέσει χρόνια!
1978
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑΤο 1978, η επόμενη γενιά αναλαμβάνει τα ηνία: οι Νικόλαος και Παναγιώτης Χάλαρης εδραιώνουν την επωνυμία CAVA HALARI στους κύκλους των φίλων του καλού ελληνικού κρασιού.
1985
Λεωφόρος Χατζηκυριακού 77Το 1985 ξεκινά τη λειτουργία του το κατάστημα της Λεωφ. Χατζηκυριακού 77. Ταυτόχρονα, ξεκινάνε την - πρωτοπόρα για την εποχή - κίνηση του Yachting Service, εξυπηρετώντας πολυάριθμους ιδιώτες και επαγγελματίες ιδιοκτήτες σκαφών. Εισάγουν το θεσμό των προσωπικών και εταιρικών δώρων για κάθε περίσταση, με μια μεγάλη γκάμα ειδών συσκευασίας που χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, και με αποκλειστικές συνεργασίες και εισαγωγές από επώνυμους οίκους από όλο τον κόσμο. Η σύγχρονη προσέγγιση που ακολουθείται, συνοδεύεται από την ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος μηχανογράφησης, με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση του συνεχώς αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργατών.
Τέλη Δεκαετίας '80
Ακτή ΜουτσοπούλουΗ ανάπτυξη της εταιρείας συνεχίζεται δυναμικά, αφού λίγα χρόνια αργότερα ακολουθεί το – σε ιδιόκτητο ακίνητο – κατάστημα της Ακτής Μουτσοπούλου, το τρίτο σημείο λιανικών πωλήσεων της εταιρείας CAVA HALARI. Στο κέντρο του Πειραιά, ακριβώς πάνω από τη μαρίνα Ζέας, πραγματοποιείται μια υψηλής αξίας επένδυση: ένας χώρος εμβαδού άνω των 300 τ.μ., ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας, που φιλοξενούσε το εστιατόριο “Renaissance”, αποκτάται και ανακαινίζεται. Τα αψιδωτά ανοίγματα με τα παράθυρα με βιτρώ διασώζονται, τα δρύινα πατώματα αποκτούν νέα λάμψη και στο κελάρι του φιλοξενούνται πλέον εξαιρετικές επιλογές οίνων παλαίωσης.
2002
Χαριλάου Τρικούπη 54Το 2002 ανοίγει τις πόρτες του το κατάστημα της Χαριλάου Τρικούπη, σε ένα κομβικό σημείο στην καρδιά της Αθήνας, και γίνεται αμέσως ορόσημο για την περιοχή και σημείο αναφοράς για τους οινόφιλους και τους λάτρεις του premium ποτού. Στα καταστήματα CAVA HALARI φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, γευσιγνωσίες και σεμινάρια κρασιού από κορυφαίους sommeliers, παρουσιάσεις εκλεκτών αποσταγμάτων και γευστικές δοκιμές προϊόντων delicatessen από όλο τον κόσμο.
2005
ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣΗ νέα χιλιετία βρίσκει τις επιχειρήσεις CAVA HALARI με πολυάριθμες διακρίσεις στο χώρο της εμπορίας κρασιών, ποτών και αναψυκτικών, και με συνεχόμενες βραβεύσεις που τοποθετούν την CAVA HALARI στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Έχοντας πραγματοποιήσει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα κτήματα του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα – Κτήμα Άλφα, Κτήμα Λαζαρίδη, αμπελώνες Καραβιτάκη, Κτήμα Τσέλεπου, Κτήμα Αποστολάκη κ.α.- και αποκλειστικές εισαγωγές προϊόντων όπως Laphroaig, Courvoisier, Pommery Champagne, Patron κ.α., το όνομα «Χάλαρης» είναι πλέον συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα, τη βαθιά γνώση και την άριστη εξυπηρέτηση!

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΦτάνοντας στο Σήμερα

Με παρουσία που πλέον ξεπερνά τα 50 χρόνια στο χώρο, οι επιχειρήσεις CAVA HALARI αποτελούν μια σταθερά για τους φίλους του κρασιού, των ποτών και των συνοδευτικών τους – στα καταστήματα μας θα βρείτε επιλεγμένες ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, εκλεκτά ποτά και αποστάγματα, μια μεγάλη λίστα από malt whiskeys, premium spirits και fine wines, αλλά και προϊόντα για cocktails, είδη delicatessen, πούρα και προτάσεις δώρων για κάθε περίσταση.